Svenska / English

Upplev

Vi är lokaliserade i några av de finare delarna i centrala Göteborg. Örgryte, Johanneberg och i Vasastaden.

 

Örgryte

Trots det lugna och avskilda läget tar det bara en kvart att promenera in till centrum, på vägen dit passerar man Liseberg, Universeum, Världskulturmuseet, Scandinavium och Svenska Mässan. Närheten till Delsjö naturreservat är en stor tillgång. Här finns badplats, motionsspår och gym. I området finns finns även tennis- pch golfklubb. Både matbutik och busshållplats ligger precis bredvid huset.

 

Johanneberg

Johanneberg är en av Göteborgs mest populära stadsdelar. Det är nära till centrala Göteborg – Götaplatsen och Avenyn. I området finner man Chalmers tekniska högskola och Sahlgrenska Unviversitetssjukhuset. Här finns kvarterskrogar och en av landets främsta stjärnkrogar. Här finns mysiga kaféer, småbutiker och inte minst en skön och avslappnad atmosfär. Området har många grönområden och lättillgänglig lokaltrafik.

 

Vasastaden

Vasastaden är en av Göteborgs finaste och mest levande stadsdel, bland annat tack vare närheten till universitetet . De vackra stenhusen från sekelskiftet pryder hela området. Här hittar man en mängd restauranger, småbutiker och konstgallerier. Det är nära till promenader i charmiga Haga och kollektivtrafik i form av buss och spårvagn trafikerar området.

 

Här kan du via besöksguiden få ta del av vad som händer i Göteborg.

 

Här får du information om lokaltrafiken i Göteborg via Västtrafiks reseplanerare.

 

Här får du trevliga restaurangtips från restaurangguiden i Göteborg.

Foto: Gothia Towers

WOW Apartments i Göteborg: Föreningsgatan 9  •  Fridkullagatan 2  •  Sankt Sigfridsgatan 64-66.

 

info@wowapartments.se