Single Studios

Mysiga singelstudios inredda I ljusa färger, bekväma kontinentalsängar, badrum med dusch, skrivbord, garderob, kylskåp, TV och WiFi. 15-25 kvm för en person.

Boka en studio

Double Studios

Bekväma dubbelstudios med mysiga kontinentalsängar för två, badrum med dusch, skrivbord, garderob, kylskåp, TV och WiFi. 20-35 kvm för två personer.

Boka en studio

Suite Studio

Vacker studiosvit, luftig och ljus, 50 kvm för 2 (-4) personer. Möblerad med bekväma sängar för två, bäddsoffa, badrum med dusch, skrivbord, garderob, kylskåp, TV och WiFi.

Boka en studio

Penthouse Apartments

Våra trevliga vindsvåningar har öppna och rymliga planlösningar och är 50-75 kvm för 2 (-4) personer. De har ett sovrum med en bekväm kontinentalsäng för två, fullt utrustat kök, badrum med dusch, tvättmaskin, torktumlare, TV och Wi-Fi. I några av lägenheterna finns också en bäddsoffa i vardagsrummet och ett balkongfönster. (Minimum vistelse är 5 nätter.)

Skicka en förfrågan

Superior Apartments 

Vackra och rymliga Superior lägenheter, 60-95 kvm för 2-4 personer. Två sovrum med bekväma sängar, fullt utrustat kök, badrum med dusch, tvättmaskin, torktumlare, TV och WiFi.

Skicka en förfrågan