Vår filosofi

WOW Apartments grundades 2013. Idag har vi tre fastigheter i de centrala delarna av Göteborg. Att göra om husen till lägenhetshotell har varit en noggrann process där vår ägare Cecilia ville behålla husens personlighet men också erbjuda all service som krävs av nutidens företags- och privatresande. Resultatet är personliga, flexibla och bekväma boenden med en varm känsla av ”hemma”. Vi skräddarsyr lösningar och är en bland få aktörer i branschen som hyr ut lägenheter och studios till både företag och privatpersoner.

Våra boenden är perfekta om du vill ha ett komfortabelt och fullt utrustat hem. Hos oss kan du stanna allt från ett par nätter till flera månader.

Alla lägenheter är renoverade i ljusa färger och har en tidstypisk modern stil med vardagsrum, matsal, sovrum, fullt utrustade kök, tvättmöjligheter, parkeringsplats, WiFi och TV med ca 50 kanaler.

Våra studiolägenheter i nordisk stil är nyligen renoverade i ljusa färger. Du kan välja mellan singel eller dubbelstudio. De är utrustade med badrum, kylskåp, TV och WiFi. Det finns ett gemensamt kök och tvättstuga. Vi kan erbjuda parkeringsplats vid huset.

Våra lägenheter och studios finns i de centrala delarna av Göteborg; Vasastan, Johanneberg och Örgryte, där vårt huvudkontor ligger. I närheten av våra fastigheter finns busshållplats eller spårvagnshållplats och mataffär.

Vi behandlar våra gäster som vänner till familjen, vi kommer göra allt vi kan för att uppfylla era önskemål.

Vår filosofi är att erbjuda ”En lägenhet eller studio som känns som hemma.”

Huvudkontor: Sankt Sigfridsgatan 64-66 i Örgryte

Fridkullagatan 2 i Johanneberg

Föreningsgatan 9 i Vasastan