Vår filosofi

WOW Apartments grundades 2013. Idag äger vi tre fastigheter i centrala delarna av Göteborg. Att göra om husen till lägenhetshotell har varit en noggrann process där vår ägare Cecilia ville behålla husens personlighet men också erbjuda all service som krävs av moderna företags- och fritidsresande. Resultatet är personliga, flexibela och bekväma boenden med en varm känsla av ”hemma”. Vi skräddarsyr lösningar och är en bland få aktörer i branschen som både hyr ut lägenheter och studios till företag och privatpersoner.

Våra boenden är perfekta om du vill ha ett komfortabelt och fullt utrustat hem. Hos oss kan du stanna allt från ett par nätter till flera månader.

Alla lägenheter är luftigt renoverade i ljusa färger och har en tidstypisk modern stil med vardagsrum, matsal, sovrum, fullt utrustade kök, tvättmöjligheter, parkeringsplats, Wi-Fi och TV med uppskattningsvis 50 kanaler.

Våra studiolägenheter i nordisk stil är nyligen renoverade i mjuka färger. Du kan välja mellan singel eller dubbelstudio. De är utrustade med badrum, kylskåp, TV och WiFi. Det finns ett gemensamt kök och tvättstuga. Vi kan erbjuda parkeringsplats vid huset. Om du vill få frukost till din studio kan vi erbjuda ”frukostpåse” till din dörr. I annat fall är du fri att använda det gemensamma köket så mycket du vill.

Våra lägenheter och studios finns i centrala delarna av Göteborg; Vasastan, Johanneberg och Örgryte, där vårt huvudkontor ligger. I närheten av våra fastigheter finns busshållplats eller tågstation och mataffär.

Vi behandlar våra gäster som vänner till familjen, vi kommer göra allt vi kan för att uppfylla dina önskemål.

Vårt mål är att erbjuda dig det bästa boendet för dina behov: ”En lägenhet eller studio som känns som hemma.”

Huvudkontor: Sankt Sigfridsgatan 64-66 i Örgryte

Fridkullagatan 2 i Johanneberg

Föreningsgatan 9 i Vasastan