Örgryte

Alla lägenheter är rymligt renoverade i ljusa färger och har en tidstypisk modern stil med vardagsrum, matsal, sovrum, fullt utrustat kök, tvättmöjligheter, parkeringsplats, Wi-Fi och TV med uppskattningsvis 50 kanaler. Här har vi lägenheter med ett eller två sovrum för 2-4 personer, 75-95 kvm.

Johanneberg

Våra bekväma och ljusa lägenheter är 45-60 kvm för 2-4 personer. Du kan välja mellan ett och två sovrum. Det finns kontinentalsängar, fullt utrustade kök, badrum med dusch, tvättmaskin, torktumlare, TV, Wi-Fi och parkeringsplats utanför huset. Vi har också en trevlig uteplats där du kan sitta och njuta av trädgården eller solen.

Vasa

Våra studiolägenheter i nordisk stil är nyligen renoverade i mjuka färger. Du kan välja mellan singel eller dubbelstudio. De är utrustade med badrum, kylskåp, TV och WiFi. Det finns ett gemensamt kök och tvättstuga. Vi kan erbjuda parkeringsplats vid huset. Om du vill få frukost till din studio kan vi erbjuda ”frukostpåse” till din dörr. I annat fall är du fri att använda det gemensamma köket så mycket du vill.