Recensioner

Mina två år jag bott på  WOW Apartments har vart en fantastisk erfarenhet. Lägenheten ligger perfekt med fina omgivningar och enkel tillgång till Delsjöns friluftsområde. Fastigheten har alltid varit professionellt underhållen och bra service. Sist men inte minst, ägaren är omtänksam, vänlig och varmhjärtad. Allt som allt en mycket bra vistelse.

Dr. Peter Zhang
Member of the Board of Volvo Cars Corporation

Vi har arbetat mycket nära med WOW Apartments genom åren och har alltid varit mycket nöjda med servicenivån och kvaliteten på deras lägenheter. Många av våra kunder som har bott i en WOW-lägenhet är mycket nöjda med sitt boende. Personalen lägger definitivt till en extra ”WOW” -faktor till företaget med sina effektiva svar och villighet att tillhandahålla en hög standard av kundservice till alla sina boende.

WOW Apartments har lägenheter med en känsla av exklusivitet och trivsamhet till dom som bor där, en plats som inte bara är av högsta standard utan även en dom lätt kan kalla ett hem.

Teri-Anne Brink
Nordic Relocation Group

Alfa Relocation har arbetat med WOW Apartments sedan de startade. Vår erfarenhet och samarbete med dem är mycket bra. Kunderna uppskattar sina fräscha och smakfullt inredda lägenheter och de fina centrala platserna i Göteborg. WOW Apartments representanter är mycket tillmötesgående och smidiga, deras servicenivå är professionell och konsekvent mycket tillfredsställande.
Vi rekommenderar starkt WOW Apartments.

Sophie Josephson
Alpha – Team Lead Relocaton Region West

Mycket bra besök
Fastigheten överträffade mina förväntningar, allt var superrent och rummet var härligt! Adressen låg på 10 minuters promenad till många olika områden av intresse. Jag skulle definitivt stanna här igen!
Köksområdet var fantastiskt. Jag har inget negativt att säga om det.

Caitlyn , (AU)

Det perfekta stället att bo: rekommenderas absolut! 5 stjärnor

Hotellet ligger vid ett fantastisk område, mycket nära till centrum och ändå väldigt tyst. Köket / matsalen är välutrustad, nespresso-kaffe erbjöds och du kan förbereda och laga mat när du önskar. Jag hade ett mindre problem med dörrens lås, som fixades på mindre än en timme. Personalen är mycket snäll och välkomnande, platsen är ren och riktigt fin. Jag skulle rekommendera rummen på första våningen så att du inte kommer för nära entrén och matsalen. Som sagt att jag var där i en vecka och allt var bara perfekt.

Gabriella, (IT)